Pertanyaan berkaitan pengambilan Catalyst Collagen

Pertanyaan berkaitan pengambilan Catalyst Collagen

SOALAN : Collagen ni sekotak ade berapa biji/berapa botol/berapa paket?
JAWAPAN : Catalyst Collagen ade 15 sachets sekotak/ 3gram each

SOALAN : Macam mana cara nak makan collagen tu?bancuh dengan air ke?
JAWAPAN : Tak perlu bancuh,catalyst collagen ni sangat mudah dan cepat kalau kite nak makan,sambil drive(traffic light merah)pun kite boleh makan.Cara dia, Koyak plastik collagen tu, LETAK KAT LIDAH & HISAP :) Lepas tu baru lah minum air suam,air kosong or lagi bagus JUS buah! (jangan minum dengan kopi O pulak ye.( Di syorkan makan collagen ni waktu pagi la ye)

SOALAN : Catalyst Collagen ni rasa apa ye?Sedap KE?
JAWAPAN : Yup sedap! rasa cam oren.masam-masam manis.

SOALAN : Catalyst Collagen ni diperbuat dari apa?Halal tak?
JAWAPAN : Catalyst Collagen ni diperbuat dari estrak buah-buahan macam tomato,buah delima , blueberry, aloe vera dll. Sebab tu lah rasa die sedap n masam-masam manis.Dan sudah tentulah HALAL :) Kat kotak ada cop HALAL tau!

SOALAN : Collagen ni boleh makan time PERIOD tak?
JAWAPAN : BOLEH.tapi terpulang pada individu

SOALAN : HARGA sekotak Collagen tu berapa ye?Mahal tak?
JAWAPAN : Harga sekotak Collagen, RM 59.90 untuk Semenanjung & RM 65.90 untuk Sabah dan Sarawak.Mahal?Rasanya tak mahal,berpatutan sangat-sangat. Kalau nak kulit tu cantik, berseri kena lah berkorban sikit kan? Ada collagen yang sekotak RM 400.00 tau!lagi lah mahal.


SOALAN 2 : Kenapa Collagen Jadi Keras Berketul-ketul?

Kenapa ? kerana ada sesetengah pelanggan yang bawa Catalyst Collagen ini dan letakkan dalam kereta/tempat yang panas/suhu yang tidak sesuai dalam jangka masa yang lama.

Hendaklah diingatkan, Catalyst Collagen hendaklah disimpan dalam suhu bilik dan suhu yang bersesuaian. Jika Collagen anda jadi keras/berketul-ketul ianya masih boleh dimakan dan khasiatnya masih ada cuma dah bertukar rupa dan bentuk.(BUKANNYA collagen tu masuk angin or dah expired ye )


Sumber : EazyCatalyst
RM 59.90
   Add to Cart

Borang Maklumat Hubungan

Info

Shipping & Returns



Sebarang Pertanyaan atau Tempahan boleh email ke anamarzashoppe[a]gmail.com atau whatsapp ke 0192513447 , dengan menyatakan

1. Code (Nama) produk
2. Kuantiti.
2. Saiz