5 Cara Mencegah Tumbuhnya Jerawat

5 Cara Mencegah Tumbuhnya Jerawat

Mungkin anda antara golongan yang mempunyai masalah jerawat. Kerana tidak tahan dengan masalah yang anda alami, anda mula mencari kaedah dan cara untuk mengatasi masalah jerawat yang mula mengganggu fikiran anda.

Pelbagai produk rawatan kulit muka yang telah anda cuba, namun hasilnya tidak memberangsangkan, malah anda juga mula mengambil supplement untuk mengurangkan masalah tersebut.

Jika anda merupakan antara mereka yang mengambil VCO (tidak kira makan atau sapu) malah anda juga mengamalkan collagen tapi masalah jerawat dimuka anda masih juga tidak menunjukkan perubahan, mungkin anda perlu teliti balik cara hidup dan pemakanan anda. Mungkin ada yang perlu diperbaiki. Anamarza Boutique

5 cara untuk elak tumbuhnya jerawat yang disenaraikan dalam gambarajah dibawah mungkin berguna sebagai panduan untuk anda. Tidak guna jika anda hanya bergantung kepada penggunaan produk rawatan kulit muka atau mengambil pelbagai jenis supplement ,tapi anda tidak titik beratkan pengambilan air yang mencukupi dan melakukan senaman .

Borang Maklumat Hubungan

Info

Shipping & ReturnsSebarang Pertanyaan atau Tempahan boleh email ke anamarzashoppe[a]gmail.com atau whatsapp ke 0192513447 , dengan menyatakan

1. Code (Nama) produk
2. Kuantiti.
2. Saiz