Promosi produk catalyst di Anamarza Shoppe masih berjalan (^_^)

Promosi produk catalyst di Anamarza Shoppe masih berjalan (^_^)

Untuk makluman pelanggan dan pengunjung Anamarza Boutique, promosi  free gift dan free delivery pos laju masih berjalan seperti biasa. Sebarang perubahan promosi akan di maklumkan kemudian.

Bagi yang terdetik ingin mencuba collagen catalyst, ini lah peluang kalian untuk mendapatkan 1 sachet collagen sebagai sampel  dengan pembelian 2 produk/kotak mana-mana produk catalyst. Tawaran ini sangat terhad dan hanya akan ditawarkan selagi peruntukan stok (sampel percuma ) masih ada.

Bagi student atau pelajar UITM Jengka, bagi yang berminat untuk mendaftar sebagai agen catalyst di bawah kami, di persilakan. Dan setiap pendaftaran sebagai agen kalian layak untuk mendapatkan free gift dari kami.

Sebarang Pertanyaan / pesanan (order) boleh emailkan ke anamarzaboutique@gmail.com. atau ajukan di wall FB Anamarza Shoppe atau sms/call di nombor telefon 019 - 92513447

Borang Maklumat Hubungan

Info

Shipping & ReturnsSebarang Pertanyaan atau Tempahan boleh email ke anamarzashoppe[a]gmail.com atau whatsapp ke 0192513447 , dengan menyatakan

1. Code (Nama) produk
2. Kuantiti.
2. Saiz