Testimoni pengguna VCO & Collagen

Testimoni pengguna VCO & Collagen

Pasti ramai yang bila mencuba sesuatu produk ingin nampak perubahan atau mendapat hasil yang cepatkan?

Soalan yang sering ditanya, 
  • Kalau saya ambil vco / collagen ni, bila boleh nampak hasilnya?
  • Berapa lama produk ni akan menampakkan hasil?
Terutama bila ada testimoni dari pengguna VCO + Collagen dimana nampak ketara perubahan kulit sebelum dan selepas maka vco + collagen seperti sis linda ni (rujuk gambar di sebelah)

Pasti ada yang teruja bukan melihat perubahan kulit sis Linda ni?

Untuk makluman perubahan ni bukan berlaku sekelip mata, kesabaran, disiplin dan pengambilan VCO + Collagen yang konsisten merupakan kunci utama kepada perubahan seperti di atas. Mana-mana produk pun jika kita tak disiplin (asyik terlupa) dan tak jaga makan , kurang ambil air dan guna produk penjagaan muka (pencuci, toner dan pelembap) yang tak sesuai dengan jenis kulit kita susah juga nak dapat hasil yang sepatutnya. Beli la produk semahal mana sekalipun tapi kita tak ikut apa yang disyorkan, belum tentu kita akan dapat hasil seperti yang diharapkan.

Pasti ramai yang nak tahu, berapa kotak VCO dan Collagen yang sis ni habiskan untuk dapatkan result cmni kan?

Ini jawapan kepada soalan tu :

VCO softgel  2 botol (mkn)
VCO Liquid 1 botol (sapu) - hmpir 2bln xhbs lg..
Collagen 2 kotak

Tempoh masa yang diambil 2 bulan lebih nak masok 3 bulan . Yang penting Disiplin & konsisten

TQ to Norsyamsina Hadini dan sis Linda for sharing

Borang Maklumat Hubungan

Cara Order



Sebarang Pertanyaan atau Tempahan boleh dibuat melalui
1. Email ke anamarzashoppe[a]gmail.com
2. Whatsapp ke 0192513447 atau KLIK DISINI
3. Isi Borang DISINI

Sila Nyatakan
1. Code / Nama koleksi
2. Kuantiti.
2. Saiz

Penghantaran (Shipping)


Kami menggunakan perkhidmatan Pos Laju untuk pesanan yang diterima dari seluruh Malaysia. Caj pos adalah bergantung pada berat barang anda dan lokasi penghantaran.



Penghantaran & Terma Penghantaran
  • Barangan yang dibeli akan diproses mengikut turutan Order dalam tempoh 48 jam hari bekerja selepas pengesahan pembayaran pesanan dibuat.
  • Pesanan akan diproses setiap hari Isnin- Jumaat kecuali Cuti Umum.
  • Semua pesanan akan dihantar oleh perkhidmatan Pos Laju dari Isnin- Jumaat, tidak termsuk hujung minggu dan cuti umum.
  • Standard Tempoh Penghantaran Pos Laju : 1 – 3 hari bekerja bagi penghantaran ke Semenanjung Malaysia dan 2 – 4 hari bekerja bagi penghantaran ke Sabah & Sarawak
  • Apa-apa bayaran yang dibuat pada hari Jumaat hanya akan dihantar pada hari Isnin.
  • Semasa tempoh jualan/promosi, kami mungkin tidak dapat memenuhi penghantaran hari berikutnya. Kami Mungkin akan mengambil sedikit masa dalam 3 hingga 5 hari bekerja, berikutan pertambahan pesanan sepanjang tempoh jualan/promosi berlangsung.  
  • Untuk mengesan status pesanan anda, sila gunakan Tracking ID POSLAJU yang dihantar kepada anda  melalui whatsapp/email . semak status pesanan anda di  pautan: http://poslaju.com.my/track-trace/
  • Dalam keadaaan yang jarang berlaku, dimana produk yang diterima mengalami kecacatan atau kurang atau salah saiz/warna, sila maklumkan kepada kami melalui:
    1. Email ke anamarzashoppe[a]gmail.com
    2. Whatsapp ke 0192513447 atau KLIK DISINI 


Sebagai panduan, berikut adalah antara status penghantaran yang tertera di dalam sistem poslaju yang akan membawa maksud berikut :-

1. Courier is attempting delivery : Item sedang dalam proses penghantaran pada hari ini. Waktu penghantaran kami adalah sehingga jam 6 petang.
2. Consignment arrived at processing center / transit office: Item tiba di pusat agihan / pejabat transit dan sedang dalam proses agihan.
3. Consignment dispatch out from processing center / transit office: Item keluar dari pejabat transit / pusat agihan. Ia akan dihantar ke pusat agihan terdekat sebelum dihantar kepada penerima.
4. Consignment successfully delivered : Item telah berjaya diserah.
5. Unable to deliver the item due to Missed delivery – Item will be deliver next working day : Item ditangguhkan penghantaran kepada keesokan hari.
6. Consignment to be collected at Counter Delivery : Item sedia diambil di kaunter penghantaran.