VCO sebagai pelembap kulit?

VCO sebagai pelembap kulit?

Minyak Kelapa Dara (VCO) adalah baik sekiranya disapukan ke kulit..ia bertindak sebagai pelembab kulit secara semulajadi. Ianya adalah jauh lebih baik daripada Krim pelembab yang terdapat dipasaran yang mengandungi kimia yang dibenarkan ini kerana Minyak Kelapa Dara (VCO) akan diserap ke dalam kulit, tanpa sebarang kesan sampingan.

sekiranya disapukan ke wajah, ia membantu mengelakan kulit menjad
i... kering & mengelupas..dan ia juga membantu MELAMBATKAN PROSES PENUAAN..

Bagi WANITA MENGANDUNG.. sekiranya disapu dibahagian Perut akan membantu mengurangkan/menghilangkan kesan Strechmark. boleh juga disapu selepas bersalin untuk menghilangkan semua parut yang ada disamping boleh juga dijadikan sebagai minyak untuk berurut semasa dalam pantang..

Bagi KANAK-KANAK/BAYI boleh dijadikan sebagai pelembap agar kulit bayi lebih lembut dan halus.. boleh juga disapu semasa membuat urutan bayi.. Bagi kanak-kanak eczema VCO amat berkesan mengurangkan kekeringan dan kegatalan kulit.. Ianya juga dapat menghilangkan parut eczema disamping membantu merawatnya..

BANYAKKAN KHASIAT DAN KEBAIKAN MINYAK KELAPA DARA NIE.. JADI SETIAP RUMAH HARUS MENDAPATKANNYA UNTUK KEGUNAAN SEISI KELUARGA.. DENGAN HANYA RM39.90 SEBOTOL PELBAGAI KEGUNAAN DAN KHASIAT DIPEROLEHI..

kredit to Sis Nor Azira dan Sis suhasnida
RM 39.90
   Add to Cart

Borang Maklumat Hubungan

Info

Shipping & ReturnsSebarang Pertanyaan atau Tempahan boleh email ke anamarzashoppe[a]gmail.com atau whatsapp ke 0192513447 , dengan menyatakan

1. Code (Nama) produk
2. Kuantiti.
2. Saiz