COD Produk Catalyst terus kepada anda

COD Produk Catalyst terus kepada anda

Untuk makluman selain Penghantaran pos menggunakan pos laju pihak kami juga menyediakan penghantara secara COD ke kawasan sekitar:

~ Bandar Tun Abdul Razak Jengka 
~ UITM cawangan JENGKA
~ Bandar Maran
~ Bandar Jerantut
~ Bandar Temerloh

hanya sms / call (019-2513447) untuk sebarang pertanyaan berkaitan.

Dapatkan produk catalyst ( VCO softgel , vco pure oil , collagen , femme vita , men vita , hair treatment set , mind star , mexorea atau fibre drink ) terus ke tangan anda. 

Untuk makluman juga, bulan julai , pembelian mana-mana produk catalyst ( VCO softgel , vco pure oil , collagen , femme vita , men vita , hair treatment set , mind star , mexorea atau fibre drink ) anda akan mendapat ;

5 biji vitamin C (pembelian 1 kotak mana-mana produk catalyst)
7 biji vitamin C atau 1 sachet fibre drink ( pembelian 2 - 3 kotak mana-mana produk catalyst)
10 biji vitamin C atau 2 sachet fibre drink ( pembelian 4 - 5 kotak mana-mana produk catalyst)

Untuk maklumat lanjut sms (019-2513447) , email ( anamarzaboutique@gmail.com) atau PM ( FB Page Anamarza Shoppe)

Borang Maklumat Hubungan

Cara OrderSebarang Pertanyaan atau Tempahan boleh dibuat melalui
1. Email ke anamarzashoppe[a]gmail.com
2. Whatsapp ke 0192513447 atau KLIK DISINI
3. Isi Borang DISINI

Sila Nyatakan
1. Code / Nama koleksi
2. Kuantiti.
2. Saiz

Penghantaran (Shipping)


Kami menggunakan perkhidmatan Pos Laju untuk pesanan yang diterima dari seluruh Malaysia. Caj pos adalah bergantung pada berat barang anda dan lokasi penghantaran.Penghantaran & Terma Penghantaran
 • Barangan yang dibeli akan diproses mengikut turutan Order dalam tempoh 48 jam hari bekerja selepas pengesahan pembayaran pesanan dibuat.
 • Pesanan akan diproses setiap hari Isnin- Jumaat kecuali Cuti Umum.
 • Semua pesanan akan dihantar oleh perkhidmatan Pos Laju dari Isnin- Jumaat, tidak termsuk hujung minggu dan cuti umum.
 • Standard Tempoh Penghantaran Pos Laju : 1 – 3 hari bekerja bagi penghantaran ke Semenanjung Malaysia dan 2 – 4 hari bekerja bagi penghantaran ke Sabah & Sarawak
 • Apa-apa bayaran yang dibuat pada hari Jumaat hanya akan dihantar pada hari Isnin.
 • Semasa tempoh jualan/promosi, kami mungkin tidak dapat memenuhi penghantaran hari berikutnya. Kami Mungkin akan mengambil sedikit masa dalam 3 hingga 5 hari bekerja, berikutan pertambahan pesanan sepanjang tempoh jualan/promosi berlangsung.  
 • Untuk mengesan status pesanan anda, sila gunakan Tracking ID POSLAJU yang dihantar kepada anda  melalui whatsapp/email . semak status pesanan anda di  pautan: http://poslaju.com.my/track-trace/
 • Dalam keadaaan yang jarang berlaku, dimana produk yang diterima mengalami kecacatan atau kurang atau salah saiz/warna, sila maklumkan kepada kami melalui:
  1. Email ke anamarzashoppe[a]gmail.com
  2. Whatsapp ke 0192513447 atau KLIK DISINI 


Sebagai panduan, berikut adalah antara status penghantaran yang tertera di dalam sistem poslaju yang akan membawa maksud berikut :-

1. Courier is attempting delivery : Item sedang dalam proses penghantaran pada hari ini. Waktu penghantaran kami adalah sehingga jam 6 petang.
2. Consignment arrived at processing center / transit office: Item tiba di pusat agihan / pejabat transit dan sedang dalam proses agihan.
3. Consignment dispatch out from processing center / transit office: Item keluar dari pejabat transit / pusat agihan. Ia akan dihantar ke pusat agihan terdekat sebelum dihantar kepada penerima.
4. Consignment successfully delivered : Item telah berjaya diserah.
5. Unable to deliver the item due to Missed delivery – Item will be deliver next working day : Item ditangguhkan penghantaran kepada keesokan hari.
6. Consignment to be collected at Counter Delivery : Item sedia diambil di kaunter penghantaran.