VCO sebagai pelembap kulit?

VCO sebagai pelembap kulit?

Minyak Kelapa Dara (VCO) adalah baik sekiranya disapukan ke kulit..ia bertindak sebagai pelembab kulit secara semulajadi. Ianya adalah jauh lebih baik daripada Krim pelembab yang terdapat dipasaran yang mengandungi kimia yang dibenarkan ini kerana Minyak Kelapa Dara (VCO) akan diserap ke dalam kulit, tanpa sebarang kesan sampingan.

sekiranya disapukan ke wajah, ia membantu mengelakan kulit menjad
i... kering & mengelupas..dan ia juga membantu MELAMBATKAN PROSES PENUAAN..

Bagi WANITA MENGANDUNG.. sekiranya disapu dibahagian Perut akan membantu mengurangkan/menghilangkan kesan Strechmark. boleh juga disapu selepas bersalin untuk menghilangkan semua parut yang ada disamping boleh juga dijadikan sebagai minyak untuk berurut semasa dalam pantang..

Bagi KANAK-KANAK/BAYI boleh dijadikan sebagai pelembap agar kulit bayi lebih lembut dan halus.. boleh juga disapu semasa membuat urutan bayi.. Bagi kanak-kanak eczema VCO amat berkesan mengurangkan kekeringan dan kegatalan kulit.. Ianya juga dapat menghilangkan parut eczema disamping membantu merawatnya..

BANYAKKAN KHASIAT DAN KEBAIKAN MINYAK KELAPA DARA NIE.. JADI SETIAP RUMAH HARUS MENDAPATKANNYA UNTUK KEGUNAAN SEISI KELUARGA.. DENGAN HANYA RM39.90 SEBOTOL PELBAGAI KEGUNAAN DAN KHASIAT DIPEROLEHI..

kredit to Sis Nor Azira dan Sis suhasnida
RM 39.90
   Add to Cart

Borang Maklumat Hubungan

Cara OrderSebarang Pertanyaan atau Tempahan boleh dibuat melalui
1. Email ke anamarzashoppe[a]gmail.com
2. Whatsapp ke 0192513447 atau KLIK DISINI
3. Isi Borang DISINI

Sila Nyatakan
1. Code / Nama koleksi
2. Kuantiti.
2. Saiz

Penghantaran (Shipping)


Kami menggunakan perkhidmatan Pos Laju untuk pesanan yang diterima dari seluruh Malaysia. Caj pos adalah bergantung pada berat barang anda dan lokasi penghantaran.Penghantaran & Terma Penghantaran
 • Barangan yang dibeli akan diproses mengikut turutan Order dalam tempoh 48 jam hari bekerja selepas pengesahan pembayaran pesanan dibuat.
 • Pesanan akan diproses setiap hari Isnin- Jumaat kecuali Cuti Umum.
 • Semua pesanan akan dihantar oleh perkhidmatan Pos Laju dari Isnin- Jumaat, tidak termsuk hujung minggu dan cuti umum.
 • Standard Tempoh Penghantaran Pos Laju : 1 – 3 hari bekerja bagi penghantaran ke Semenanjung Malaysia dan 2 – 4 hari bekerja bagi penghantaran ke Sabah & Sarawak
 • Apa-apa bayaran yang dibuat pada hari Jumaat hanya akan dihantar pada hari Isnin.
 • Semasa tempoh jualan/promosi, kami mungkin tidak dapat memenuhi penghantaran hari berikutnya. Kami Mungkin akan mengambil sedikit masa dalam 3 hingga 5 hari bekerja, berikutan pertambahan pesanan sepanjang tempoh jualan/promosi berlangsung.  
 • Untuk mengesan status pesanan anda, sila gunakan Tracking ID POSLAJU yang dihantar kepada anda  melalui whatsapp/email . semak status pesanan anda di  pautan: http://poslaju.com.my/track-trace/
 • Dalam keadaaan yang jarang berlaku, dimana produk yang diterima mengalami kecacatan atau kurang atau salah saiz/warna, sila maklumkan kepada kami melalui:
  1. Email ke anamarzashoppe[a]gmail.com
  2. Whatsapp ke 0192513447 atau KLIK DISINI 


Sebagai panduan, berikut adalah antara status penghantaran yang tertera di dalam sistem poslaju yang akan membawa maksud berikut :-

1. Courier is attempting delivery : Item sedang dalam proses penghantaran pada hari ini. Waktu penghantaran kami adalah sehingga jam 6 petang.
2. Consignment arrived at processing center / transit office: Item tiba di pusat agihan / pejabat transit dan sedang dalam proses agihan.
3. Consignment dispatch out from processing center / transit office: Item keluar dari pejabat transit / pusat agihan. Ia akan dihantar ke pusat agihan terdekat sebelum dihantar kepada penerima.
4. Consignment successfully delivered : Item telah berjaya diserah.
5. Unable to deliver the item due to Missed delivery – Item will be deliver next working day : Item ditangguhkan penghantaran kepada keesokan hari.
6. Consignment to be collected at Counter Delivery : Item sedia diambil di kaunter penghantaran.